Cg | Eng | Рус

Uputstvo


Kako naručiti cvjeće?

Internet

Dostavu cvijeća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cvijeće uradite to u svega dva koraka:

1.  Izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega i dalje popunite obrazac za poručivanje.

2. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cvijeće, vrijeme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cvijeća.

Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na info@cvjecarahedera.com

E-mail

Porudžbinu cvijeća možete obaviti e mailom. Sve svoje zahtjeve dostavite na mail: info@cvjecarahedera.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

Način plaćanja

Iz inostranstva

Iz zemlje

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge. Link za uplatu putem kreditne kartice Vam šaljemo putem mail-a. Uplatu vršite na sajtu 2CheckOut-a, koja pruža vrhunsku bezbijednost vaših podataka. Bezbijedan način online kupovine.

Korisnički podaci vezani za vlasnika kartice su zaštićeni korištenjem SSL protokola sa 128 bitnom enkripcijom (šifriranje) podataka. (Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korišćenjem algoritma tajnih i javnih ključeva). Autorizacija kartice je proces u kojem sistem 2CheckOut konaktira sa kompjuterskim sistemom u banci koja je izdala karticu i dobija potvrdu da je plaćanje moguće.

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Ako želite dostavu cvjeća istog dana, obavezno nas kontaktirajte,na većini lokacija možemo dostaviti cvijeće u roku od nekoliko sati od momenta uplate, a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Prilikom poručivanja, navedite kada želite da cvijeće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to vama i primaocu odgovara.

Napomena: Ako želite da dostava cvijeća u Crnoj Gori bude realizovana vikendom ili praznikom obavezno pošaljite upit.

Zbog velikog broja porudžbina,dostava cvijeća u Crnoj Gori je moguća ako birate doba dana i to u periodu od 09:00h - 14:00h i od 14:00h - 21:00h, osim Podgorice kada ste u mogućnosti da birate tačan termin isporuke,