Uputstvo


Kako naručiti cvjeće?

Internet

Dostavu cvijeća možete naručiti iz zemlje ili inostranstva putem ove internet stranice. Ako želite poslati cvijeće uradite to u svega dva koraka:

1. Izaberite jedan od naših buketa na sajtu klikom na njega, kliknite "Poruči" i dalje popunite obrazac za poručivanje.

2. Popunite vlastite podatke, podatke osobe koja prima cvijeće, vrijeme dostave i tekst poruke kako bismo mogli organizovati dostavu cvijeća.

Ukoliko želite dobiti PDV fakturu, molimo Vas pišite na info@cvjecarahedera.com

E-mail

Porudžbinu cvijeća možete obaviti e mailom. Sve svoje zahtjeve dostavite na mail: info@cvjecarahedera.com i naši operateri će dogovoriti sve dalje detalje sa Vama.

 

Način plaćanja

Iz inostranstva

  • kreditnom ili debitnom karticom
  • PayPal-om

Iz zemlje

  • na sve gore navedene načine
  • na račun naše firme u bilo kojoj banci

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, American Express, DinersClub i mnoge druge.

Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica. Plaćanje platnim karticama je obezbedjeno po najnovijim standardima zaštite koja uključuju SSL enkripciju i 3D Secure kao protokole odobrene i podržane od strane svih vodećih provajdera platnih kartica.

 

Datum realizacije

 

Ako želite dostavu cvjeća istog dana, obavezno nas kontaktirajte, na većini lokacija možemo dostaviti cvijeće u roku od nekoliko sati od momenta uplate, a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Za Podgoricu:

Prilikom poručivanja, navedite kada želite da cvijeće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.

 

Za sve gradove u Crnoj Gorim osim Podgorica:

Ne mozemo garantovati vrijeme isporuke,kontaktirajte nas ako zelite da znate orjentaciono vrijeme ili zatrazite nalog za doplatu dostave kako bi bilo isporuceno u odredjeno vrijeme.

Napomena: Ako želite da dostava cvijeća u Crnoj Gori bude realizovana vikendom ili praznikom obavezno pošaljite upit.

Zbog velikog broja porudžbina, dostava cvijeća u Crnoj Gori nije moguca u tacno preciziranom terminu, osim Podgorice kada ste u mogućnosti da birate tačan termin isporuke.

Dostava cvijeca 8.Mart "Internacionalni dan zena" i "Dan zaljubljenih"

Podgorica- ne mozemo Vam obecati tacno vrijeme isporuke, mozete birati doba dana od 9 do 15h i od 15h do 21h. Uz obavezan kontakt telefon cvijece ce biti uruceno primaocu gdje god bio u Podgorici. Ne brinite, ne kvarimo iznenadjenja, ne citamo poruke i ne navodimo imena posiljaoca.

Ostali gradovi - Vrijeme isporuke nije moguce precizirati, konsultujte se sa operaterom ako zelite da znate orjentaciono vrijeme isporuke. Uz obavezan kontakt telefon cvijece ce biti uruceno primaocu gdje god bio u navedenom gradu. Ne brinite, ne kvarimo iznenadjenja, ne citamo poruke i ne navodimo imena posiljaoca.