O nama


Ko smo mi?

Mi smo tim kreativnih ljudi koji voli cvijeće ! Bavimo se aranžiranjem i isporukom cvijeća i poklona u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Hercegovini i Makedoniji. Mi smo lokalizovani u Podgorici, ali ne brinite, dostava cvijeća u Crnoj Gori se vrši direktno iz naše radnje i uvijek je svježe i aranžirano sa ljubavlju baš kako želite. Ako ste planirali da dostava cvijeća bude u bilo koju drugu, gore navedenu državu, budite slobodni da nas kontaktirate i jako ćemo brzo kontaktirati kolege i u Vaše ime proslijediti sve informacije koje ste nam naveli.
 

Kako dostavljamo cvijeće?

Dostava cvijeća Crna Gora -  direktno iz naše radnje. Naša cvjećara se nalazi u Podgorici i uz tri dostavna vozila šaljemo cvijeće više puta na dan. Očekujemo da nas kontaktirate kako bismo Vas uputili u sve termine dostave cvijeća!

Za ostale zemlje dostava se vrši preko lokalnih cvjećara sa kojima imamo potpisane Ugovore o saradnji.
Cvijetni aranžmani za koje mi garantujemo su svježi, svježe aranžirani, transportovani na adekvatan način. Nikada ih ne dostavljamo poštom!
 

Kako plaćate za cvijeće?

Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:

  • Kreditnom karticom
  • PayPal-om
  • Uplatom na računa naše firme

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, DinersClub i mnoge druge.

U svakom slučaju, plaćanje je obezbijedjeno vrhunskom tehnologijom sertifikovanom od strane nadležnih institucija kako kod nas tako i u svijetu.
 

Naš moto?

Zadovoljan kupac je naš najveći uspijeh i zadovoljstvo. Cilj nam je da dostava cvijeća u Crnoj Gori bude  podignute na vodeći nivo i da nas zadovoljstvo kupaca vodi ka tome!