O nama


Ko smo mi?

Mi smo tim kreativnih ljudi koji voli cvijeće ! Bavimo se aranžiranjem i isporukom cvijeća i poklona u Crnoj Gori, Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Hercegovini i Makedoniji. Mi smo lokalizovani u Podgorici, ali ne brinite, dostava cvijeća u Crnoj Gori se vrši direktno iz naše radnje i uvijek je svježe i aranžirano sa ljubavlju baš kako želite. Ako ste planirali da dostava cvijeća bude u bilo koju drugu, gore navedenu državu, budite slobodni da nas kontaktirate i jako ćemo brzo kontaktirati kolege i u Vaše ime proslijediti sve informacije koje ste nam naveli.
 

Kako dostavljamo cvijeće?

Dostava cvijeća Crna Gora -  direktno iz naše radnje. Naša cvjećara se nalazi u Podgorici i uz tri dostavna vozila šaljemo cvijeće više puta na dan. Očekujemo da nas kontaktirate kako bismo Vas uputili u sve termine dostave cvijeća!

Radno vrijeme cvjecare

Od ponedeljka do subote od 8 do 21h

Radno vrijeme dostavnog servisa

Od ponedeljka do subote od 9 do 19h
 

Kako plaćate za cvijeće?

Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:

  • Kreditnom karticom
  • PayPal-om
  • Uplatom na računa naše firme

Prihvatamo kartice: Visa, EuroCard, MasterCard, DinersClub i mnoge druge.

U svakom slučaju, plaćanje je obezbijedjeno vrhunskom tehnologijom sertifikovanom od strane nadležnih institucija kako kod nas tako i u svijetu.
 

Naš moto?

Zadovoljan kupac je naš najveći uspijeh i zadovoljstvo. Cilj nam je da dostava cvijeća u Crnoj Gori bude  podignute na vodeći nivo i da nas zadovoljstvo kupaca vodi ka tome! 

Poruka za kupca

Zahvalni smo na povratnoj informaciji vezano za isporuku i kvalitet cvijeca. Ako imate bilo kakve sugestije, kritike, pohvale,... molimo Vas pisite ili pozovite direktno nas, jer je to jedini nacin da napredujemo. HVALA!