Kafa i cvijeće

Objavljeno: 07/08/2019

 

Nekome jutarnje aktivnost počinju jako rano a nekome kasnije. Ako ne živite sa svojom voljenom osobom i možda niste u prilici da popijete svoju jutarnju kafu sa njom i lično je iznenadite nekom sitnicom, da li ste razmišljali da joj pošaljete na kućnu adresu kafu  i cvijeće za savršen dan? Klik i uljepšaj joj dan

Sigurno ste gledali neku romantičnu komediju u kojoj vidite muškarca koji se koristi raznim trikovima da osvoji srce prelijepe junakinje tog filma, dok u nekom trenutku ide scena gdje on kuva kafu, przi palačinke i sve to ukrašava cvijećem. Probajte da osmislite vaše ljubavne avanture ! 

Možda mislite da je to kliše ali nije i nikada neće biti! To je prenošenje zadovoljstva, budi lijep osjećaj koji će oraspoložiti  sve žene, učiniti  ih važnim, voljenim i srećnim. To je sitnica koja će joj uljepšati dan. 

Nerijetke su situacije kada nas muškarci pozovu i zatraže da što hitrije isporučimo cvijeće na njihovu adresu da bi aranžirali doručak svojoj voljenoj osobi i jako se radujemo kada možemo da doprinesemo nečijoj  sreći!

Ovo je predlog za sve vas koji volite da volite i volite da budete voljeni.

Neka to bude mali znak pažnje za veliku radost!